Hälsokost , ekologisk och biologisk hudvård

I vår butik har vi ekologisk & biologisk hudvård, hälsokost , presentartiklar och smycken till försäljning.

Våra leverantörer är Kung Markatta, Biofood, Durance, Rosenserien, MARIA ÅKERBERG, Snö of Sweden, AROCK, Lilla Lisa Design, EDBLAD, Blomdahl, Solidea, Holistic samt från flera kända leverantörer av hälsokostprodukter.


Hälsokost , ekologisk och biologisk hudvård

Våra priser - Hälsokost , ekologisk och biologisk hudvård

Durance
Härlig och väldoftande naturkosmetik som ej testas på djur. I sortimentet finner du bland annat bad- och duschgel, massageolja, badsalt, tvålar, och handcreme

Durance har sedan 1976 försett världen med härliga dofter från hjärtat av Provence. Med stolthet och omsorg använder man gamla traditionella metoder för att blanda välgörande oljor och dofter till sina många exklusiva produkter.
Durance står för det lilla extra, kvalitet, renhet och detaljer.
MARIA ÅKERBERG - DERMANORD
Den miljövänliga hudvårdsserien tillverkas i Sverige och av DERMANORD, medan råvarorna kommer från hela världen.
Helsvenskt familjeföretag med eget varumärke och egen tillverkning i Sverige.

Endast vegetabiliska oljor och ekologiskt odlade - inga Mineraloljor eller syntetiska oljor.
Produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft.
Färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.
Rosenserien
Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.
Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Äkta rosenolja är också något som många doftallergiker tål.
Snö of Sweden
Smycken från SNÖ of Sweden med svensk design gjorda av halvädelstenar kombinerat med silverpläterade kedjor, länkar och Snö-berlocker. Alla Snö-smycken är helt fria från nickel.
Holistic

Vår filosofi

Holistic vill verka för att förbättra hälsotillståndet genom ökad förståelse för orsakerna till sjukdom, hur de kan undvikas eller elimineras, samt informera om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande.

Holistics målsättning är att hjälpa människor att utvecklas både hälsomässigt, personligt och andligt. Genom kunskap om hur du kan återställa balansen i din kropp och i energiflödet, mår du bra både till kropp och själ.

Holistic vill verka för en friskare värld genom ökad förståelse för orsakerna till sjukdom och hur de kan undvikas eller elimineras, samt informera om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande.

Holistic vill också verka för att överbrygga klyftan mellan skolmedicin och alternativmedicin genom förståelse för det goda i båda systemen och förena dessa.

Detta gör vi genom att arrangera föredrag, kurser och seminarier inom området hälsa och alternativmedicin samt personlig och andlig utveckling. Kunskapen baseras såväl på modern forskning, som på historisk erfarenhet och esoterisk kunskap med vetenskap och intuition som ledstjärnor.

Holistic tillhandahåller dessutom några av marknadens förnämsta kosttillskott.


ÖPPETTIDER I SPA och BUTIK.

Måndag Onsdag Torsdag: 10.00-18.00 Lunch 13.00-14.00
Tisdag: 10.00-17.00 Lunch 13.00-14.00
Fredag: Endast bokade behandlingar
Lördag: 11.00-14.00 Endast butik

Produktion och design Rex Reklambyrå